Dag 27:

Blev färjan över till Trat på eftermiddagen. Så vi tackar Koh Chang för den här gången. Vi flyger hem från Bangkok i morgon natt så lyfter härifrån i morgon förmiddag. 1 timmas flyg. Sen har vi en dag i Bangkok innan hemfärd. Vi bor på ett supermysigt litet hotell som heter Artist Place. Bodde här när jag över 2 år sedan. Så mycket blommor överallt och mycket målad konst på väggar lite överallt. Trat är en mysig stad och inte alls som ex Koh Chang med restauranger och barer överallt. Här är istället massor av fik och vi har sett att de har uteträningar på flera ställen. En ganska liten stad med bara låga hus. Däremot har de regnperiod här 8 mån och sommar 4 mån. Men tog en massage nu på kvällen och tjejen berättade att de har vinter 5 dagar runt jul och då är alla glada för de behöver ha jacka. Då är det 22-23 gr😂. Om de bara visste vad vinter kan vara. Vi gick ett varv ikväll och hittade en liten pizzeria som låg mitt i ingenstans men gott var det, var ju ett tag sen man åt pizza nu. Nu knoppar vi in för nästa flyg i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s