Dag 21:

Sista dagen i paradiset. Imorgon bitti åker vi vidare. Men den här ön har verkligen varit underbar. All el kommer från solpaneler. Duscha får man göra i regnvatten genom att hälla det över sig med en skopa. Bor i små hyddor men finns större än den vi sovit i. Är en fransk familj som äger det. Det jobbar många från ön här men de har även volontärer. Mysiga är att alla verkligen hjälper till med allt. Allt från att gå ut i vattnet och bära in nya gästers väskor, servera i restaurangen, köra snorkel turer, taxibåt och allt som behöver göras. Och fixa de mysiga barbecuekvällarna med nyfångad fisk. Smidigt när man varit här att man skriver upp allt man äter, dricker, turer m, m så man behöver ju inte ha med pengar när man ändå bara går runt i bikini hela dagarna. Betalar allt innan man åker.

Toa och dusch
Duschen
Här sover vi👍