Dag 16:

Upp innan tuppen. 4:30 ringde klockan. Mot flyget till Kambodja. Ja förseningar här med men allt beror på att det är nyår.Flyg från Saigon till Siem Reap tar bara 1 timma. Efter landning står vi och väntar på vår Pick – up och undrar varför de inte kommer? Dubbelkollar bokningen. Vi har bokat fel och ska checka in i morgon 😂men som överallt så löste hotellet det så vi är på plats. Tar en snabb lunch och taxi killen som körde oss undrade vad vi ville göra idag. Han hämtade oss och vi åkte till Mekong Delta. Ut med båt till en flytande restaurang. Där var krokodiler som tyvärr var för turister men de fick mat och såg ganska nöjda ut. I Deltat är det en kommun med 4 byar och där bor 4000 människor . Nu är det ju torka men i november börjar ju regnperioden så då stiger vattnet 3 meter. Därav att alla hus byggs på pålar.Då har de små båtar istället. Det var enorma risfält. Men de hade skördas för 2 månader sen. Blev en härlig dag igen som avslutades på Pubstreet