Dag 15:

Idag åker Lollo hem😥 vi har haft 2 härliga veckor tillsammans och kommer sakna henne. Mycket goa skratt har det blivit. Men Micke och jag drar vidare med resan ett tag till. Idag blev det taxi tillbaka till Ho Chi Minh, Lollo lyfter och vi sover en natt i stan för flyga tidigt imorgon bitti. Blev en sväng i Saigon och tittade på all utsmyckning för nyåret Råttans år. Fest i hela stan och har nog aldrig sett så mycket blommor på en gång. Allt går i gult och rött. Men för Lollo går det inte bra. Flygförseningar igen. 7 tim förs till Vietnam på hitresan och sitter nu fast i Saigon med 2 tim förs. Håller tummar att hon kommer iväg och hinner med planet till Bangkok ✊och hon hann med ett par minuter 💕heja Lollo.

Bye bye❤️
The Landmark 81
461 meter hög. 81 våningar. Vietnams 3:e högsta byggnad.