Dag 14:

Idag har vi inte gjort många knop. Bad, promenader på stranden, och middag på favvorestaurangen Forest igen. I morgon lämnar vi den här härliga stranden mot nya äventyr igen. Summering av de här dagarna: Ananda Resort. Egen bungalow precis vid stranden. Så mysigt men ganska blåsigt så förstår att det är Kite surfarnas paradis. Men eftersom det varit väldigt varmt så har det passat oss ganska bra. Mycket god mat och massage som var himmelsk.Underbar strand och så rent överallt. Inget skräp som flyter upp på stranden. Och så billigt här. En brakmiddag kostar ca 100:-/Pers. Kan bara rekommendera detta underbara land. Och vi ska inte glömma vår kompis Bubben.

Happy new year 25:e Jan.
Vår kompis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s