Dag 8:

Började dagen på stranden. Vågorna var rätt höga och vi var som barn på nytt när vi lekte i havet. Sen drog vi vidare till marknaden con market. Där fanns precis allt, mat, skor, kläder.Där var det lika kaotiskt i trafiken som i Hanoi. Så vi promenerade tillbaka över Drakbron som skiftade färg, så häftig till ”vår” sida som är lugnare. Kvällen avslutade vi på vårat favoritställe Epocalyptus beach bar. Har varit live musik varje kväll och ikväll var det även eldshow. Så häftigt. Vi lämnar den här stan i morgon som faktiskt varit bästa stället hittills. Hotellet vi bodde på hette Dreams Hotel. Perfekt läge, nära strand och restauranger. Och kostade bara 200:- för 3 nätter /Pers. Det här var en lagom stor stad som hade mycket att ge.

. Nu får vi se vad nästa ställe har att ge oss. Spännande 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s