Dag 5:

Nu har vi landat i Da Nang. Vi flög hit från Hanoi. 1 tim 20 min neråt. Vi lämnade lugnet och kom till stan igen. Det lilla vi såg igårkväll var härligt. En stor strand vi ska ägna dagen åt. Det är otroligt billigt här. I Halong bodde vi 2 nätter på ett underbart ställe, tog en heldagsutflykt och tog taxi till Hanoi 2,5 tim. Det kostade oss 1200:-/p👍 flyget hit 500:-. Känns som vi redan varit i Vietnam 2 veckor för vi får uppleva så mycket. Kan bara älska det. Nu laddar vi för ny dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s