Dag 4:

Går inte att beskriva dagen. Halong bay med alla kalkstensberg och grottor.1996 st berg. Ett av världens världsarv. Båttur ut med lunch på båten och 3 stop på vägen. Lång promenad inne i grottan och sen en mindre båttur i en lagun. Ni som har planer på att åka till Vietnam får inte missa detta. Sprang t.o.m apor runt på en ö. Man får inte gå iland på öarna men ett fåtal är bebodda. Ikväll lägger vi oss med en skön känsla i kropp och sinne och med som vanligt nya förväntningar i morgon.

Uppe från toppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s