Dag 3:

Startade tidigt med en lyxtaxi till Halong Bay. 2,5 tim färd över till ön. Bor i Kingly Villa, fint rum med stor terrass och pool. Idag har vi bara tagit det lugnt och njutit av tystnaden efter allt tutande i Hanoi. Och ätit massa god mat. Hittade en mysig restaurang Sandys Place med supergod mat och trevlig personal. Maten är verkligen god och kostar inte mycket. En middag för 1 pers kostar i snitt 40-70-: En Gin&Tonic 22-: Öl ligger på ca 9-10 – : Så efter en lång god middag hoppar vi i säng och väntar på nya trevligheter👍

Sandys Place
Hotellet
Bukten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s