Dag 2:

Lollo kom till slut 👍 22:30 anlände hon igårkväll. Så nu är vi fulltaliga. Idag har vi gjort stan. China Town, sjön Hoan Kiem Lake och sen till berömda Train Street. Vi träffade på några 9 åringar som ville träna sin engelska på oss. De var så duktiga. Traskat runt i trafik kaoset. Gäller att gå rakt ut utan att tveka. De kör runt en men inga incidenter 😱 gäller att hålla tungan rätt i mun. Men här tutar man heeela tiden för att varna.Så ljudnivån är hög. Mycket traska blev det men tack o lov var det ingen sol idag men 27 gr. I morgon drar vi på nya äventyr.

Fulltaliga 🥰
Train Street
Turtle Island
China Town
We made it 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s