Färden har börjat…

13:30 lyfter Micke och jag från Arlanda mot Bangkok. Tack Lina som körde oss till flyget. Kompisen Lollo startar från Göteborg. Vi ska mötas upp i Bangkok för vidare flyg mot Hanoi 12:20. Lollo landar 3 Tim efter oss. Men hon hinner inte så långt. 5 Tim försening. Vi får åka till Hanoi utan Lollo på planet. Nytt meddelande, 7 tim försening så vi ses ikväll. Landar typ 21:00. Vi landade 1 tim tidigare än beräknat så. kl: 05:00. Vi hann med både första Changen mango med sticky rice och en lunch. 6 tim senare hoppar vi på planet mot Hanoi och hoppas att Lollo dyker upp ikväll 😥 Infunnit oss på hotellet och hunnit kolla av kvarteret runt omkring. Bor i The Old Town. Nu väntar vi in Lollo och hunnit prova lite lokala maträtter. Nya äventyr i morgon.

Sticky rice med mango.
Holiday Center hotell
Ångad fisk och korv i bananblad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s